Over

Beste lezers en lezeressen,

Eerst en vooral heet ik jullie welkom op deze blog die in het kader van het vak Nieuwe Media en Mediaconvergentie op poten is gezet.

Mijn naam is Ella Van Craen, ik ben afkomstig uit het Tervuren van prins Laurent, het Koninklijk Museum voor Midden-Afrika en het Arboretum dat ik met veel trots mijn achtertuin noem, en behoor tot de nieuwe lichting masterstudenten Journalistiek in Brussel.

Vanuit een aversie voor alles wat met wiskunde te maken heeft, maar vooral ook vanuit een passie voor taal, een voorliefde voor het Britse accent en een obsessie met Spanje, ben ik drie jaar geleden begonnen aan de opleiding Taal- en Letterkunde: Engels – Spaans in Leuven. Mijn grote kinderdroom was jeugdboeken schrijven. Deze honger naar schrijven is dan naderhand uitgegroeid tot de ambitie om nieuws te verspreiden voor het grotere goed en dus journalist te worden. Zoals u ziet stond werkzekerheid niet altijd bovenaan op mijn lijstje van prioriteiten in het leven.

Vanaf nu tot eind december zal ik jullie bestoken met gedachtegoed in verband met de nieuwe media die vandaag de dag ons medialandschap zo mooi kleuren en beïnvloeden, alsook de manier waarop mensen informatie sprokkelen op alle mogelijke manieren en plaatsen

Bedenkingen of gewoon hersenspinsels zijn altijd zeer welkom!

Advertenties

4 gedachtes over “Over

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s